Schoonheidssalon Birgitte

De SchoonheidsbehandelingenComplete basis behandeling

Deze bestaat uit een reiniging van de huid met een zachte olie of milk. Daarna zal ik de huid scrubben. Desgewenst zal ik de wenkbrauwen in model brengen (epileren) daarna volgt: stomen van het gezicht, een massage, onzuiverheden verwijderen, masker en afsluitend een kopje koffie of thee.
De kosten van deze behandeling is € 55,- Als u er voor kiest om bv de bovenlip of kin te harsen of om de wenkbrauwen of wimpers te verven komen die kosten er nog bij.

Vitamine C behandeling

Vitaminen hebben een stimulerende werking in de opbouw en de functie van de huid. Vitamine C heeft een veelheid aan invloeden op de biochemische huishouding en werking in de huid. Vitamine C werkt als antioxidant. Daarmee beschermt het de cellen tegen vrije radicalen die gegenereerd worden, vooral door zonlicht maar ook door roken. Verder wordt de collageenvorming bevorderd. Hiermee geeft het de huid meer flexibiliteit en kracht. Vitamine C gaat de overmatige vorming van melanine tegen. Melanine is het donkere pigment in de huid, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld ouderdomsvlekken. Vitamine C voorkomt dit.

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Vitamine C 24-uurs crème en een oogcrème. Naast de reinigingsproducten uit de Intégral lijn zijn er verschillende reinigingsproducten afgestemd op uw huidtype verkrijgbaar. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

De kosten van deze behandeling is € 70,- Als u er voor kiest om bv de bovenlip of kin te harsen of om de wenkbrauwen of wimpers te verven komen die kosten er nog bij.

Jeugdbehandeling

Een speciale behandeling voor de jonge huid tot een leeftijd van 18 jaar. Het gezicht wordt zachtjes gereinigd, gescrubt, onzuiverheden worden verwijderd, stomen, korte massage en afsluitend een zacht masker, speciaal voor de jonge huid.

De kosten van deze behandeling is € 52,50. Als je er voor kiest om bv de bovenlip of kin te harsen of om de wenkbrauwen of wimpers te verven komen die kosten er nog bij.

Quickbehandeling

Een goede basisbehandeling. De huid wordt gereinigd en gecrubt, Wenkbrauwen worden in model gebracht. De huid wordt nagekeken op onzuiverheden en een quickmasker ter afsluiting.

De kosten van deze behandeling is € 32,50 Als u er voor kiest om bv de bovenlip of kin te harsen of om de wenkbrauwen of wimpers te verven komen die kosten er nog bij.

Verven winpers en of wenkbrauwen

Verf je wimpers in een mooie kleur. Zwart, bruin of licht bruin. Verven van wimpers of wenkbrauwen zijn € 12,50. Als je het samen wilt doen zijn de kosten € 22,50.

Ontharen

Wanneer je scheert of een crème gebruikt, verwijdert je alleen dat stukje haar wat boven de huid uit komt.
Daar een haar een aantal millimeter per dag groeit, heeft u na een paar uur alweer de eerste stoppels.
Waarom stoppels?
Een haar is rond, maar wanneer je je scheert of een crème gebruikt haal je die bovenste ronde top van de haar (denk aan een baard van een man).
Het voordeel van harsen is dus dat je de haren met wortel en al verwijdert, de haartjes groeien in fasen terug en na verloop van tijd worden ze fijner en zachter - soms nauwelijks zichtbaar. Daarom is het belangrijk dat men het ontharen dmv hars regelmatig doet.

Één keer is uiteraard fijn, maar het beste resultaat heb je als de haartjes die nog niet volgroeid kunt pakken bij een volgende behandeling. Op termijn zul je zien dat de huid mooi glad is en dat de haartjes die teruggroeien een fijner structuur hebben dan voorheen. Geen stoppelvorming. Voordeel van harsen: - Zachte haartjes - Weken lang ben je schoon - Geen stoppels - Geen ingegroeide haren

Hoelang blijven haren weg?
’s Winters langer dan ’s zomers, daar de doorbloeding sneller is als het warm is. De afvalstoffen worden sneller afgevoerd en de voedingsstoffen worden sneller aangevoerd. Er wordt weleens beweerd: Als het gras snel groeit, groeien haren ook snel. Gemiddeld blijven de haren een aantal weken weg.

website: Cool 64 webdesign
Admin